קבוצת גזית גלוב משלימה את פתיחת מתחם G
מתחם G כוכב הצפון,הינו מרכז שכונתי המציע שיירותים יומיומיים
מאת: מערכת Kenyonim.com | פורסם: 6/5/2020
בצל משבר הקורונה:
קבוצת גזית גלוב משלימה את פתיחת מתחם G כוכב הצפון והבוקר השיקה את פתיחת מעדניית "דליקטסן" מקבוצת R2M
הבוקר הושקה במתחם G כוכב הצפון מעדניית "דליקטסן" מקבוצת R2M בבעלות רותי ברודו, הכוללת את המותגים:קופיבר, הבראסרי, מלון מונטיפיורי, דיסקו טוקיו, הרצל 16 ועוד, ובכך משלימה קבוצת גזית גלוב את פתיחת המתחם החדש בצפון תל אביב.
ירון אשל, מנכ"ל גזית ישראל מסר: "למרות התקופה הלא פשוטה של המשק אני גאה ונרגש להשלים את פתיחתו של מתחם G כוכב הצפון. התאמנו את תמהיל החנויות לצרכי ואופי השכונה והאזור. אני בטוח כי מעדניית דליקטסן החדשה במתחם תשרת נאמנה את תושבי הסביבה."
מתחם G כוכב הצפון, בבעלות קבוצת גזית גלוב הינו מרכז שכונתי של כ-2,200 מ"ר, המציע שירותים יומיומיים לצרכי השכונה והסביבה. בין השוכרים במתחם: שופרסל אקספרס, מקדונלד'ס, גלידת גולדה, אטליז אבו חילווה, טעם הפרי והירק, פיצוחי חממה, בית מרקחת, פיצה זותא, סטימצקי, פיצוציה, חנות למוצרי מסיבות וימי הולדת – FUN CITY, מספרת קולי, בוטיק לבגדי ילדים – טולי, בוטיק אופנת נשים – קרני, משרד תיווך – קורן TLV נדל"ן, חנות סלולר, פרחי ביאנקה, חנות צעצועים – TOY STORY, מכון יופי – אלה רפאלי ועוד.
מעדניית דליקטסן החדשה במתחם הינה בגודל של כ- 200 מ"ר, המציעה אוכל מוכן ומוצרים טריים, דרך יינות, גבינות ונקניקים ועד למארזי שי, כלי הגשה ופרחים.